Un român care lucra ca agent de pază a fost ucis la Londra. El sărise în ajutorul unui coleg când a fost înjunghiat la o petrecere privată

3 ianuarie 2019, 11:22

Tudor Simionov a fost înjunghiat mortal într-o încăierare de câteva zeci de secunde, care a avut loc în fața clubului exclusivist din Londra, unde asigura paza.

Tânărul de 33 de ani a fost canotor de performanță și venise în Marea Britanie pentru studii de master. Foștii colegi sunt șocați de moartea lui.

Românul este numit erou de presa engleză, dar și de martorii incidentului pentru curajul de care a dat dovadă apărându-și colegii agresați de 10 indivizi.

Cele mai importante publicații din Marea Britanie ca Daily Mail și The Guardian titrează că romanul venise în Londra de aproape 3 luni pentru o viață mai bună.

Prietena lui, care urma să îi devină soție anul acesta, este în stare de șoc. „Nu pot vorbi despre el la trecut. Era viitorul meu soţ…(…) Nu pot explica în cuvinte cât de multă durere simt în aceste momente”, a declarat ea în presa britanică.

O mărturie cutremurătoare citată de ziariștii englezi este cea a colegului de la club care i-a acordat primul ajutor lui Tudor. „L-am tras într-o parte, am luat un prosop şi am presat rana. Nu a spus vreun cuvânt, era în stare de şoc. A supravieţuit doar un minut”, a povestit acesta.

În altercație au fost rănite alte trei persoane. Polițiștii londonezi au lansat un apel prin care cer ajutorul martorilor în anchetă.

Un tânăr implicat în incident a fost reținut pentru posesie ilegală de armă.

Iar presa britanică susține că ar fi fiul unui cunoscut cleric musulman care predica ura și care a fost condamnat pentru terorism.

Familia lui Tudor Simionov strânge acum banii necesari ca să-i repatrieze trupul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă