Un pui de căprioară a fost adoptat de o familie din Târgu Neamţ. Ambii soţi sunt în scaun cu rotile

28 noiembrie 2017, 10:06

La începutul primăverii, când zăpada încă nu se topise, un pui de căprioară neajutorat şi-a făcut apariţia la marginea pădurii din Târgu Neamț. Ghemotocul de blană a avut norocul să nimerească la casa familiei Mănescu, doi oameni cu suflet mare. Deşi îşi petrec viaţa într-un scaun cu rotile în urma unui cumplit accident, Georgiana şi Neculai au găsit puterea să aibă grijă de micul animal ca de propriul copil.

Pitzi s-a ataşat foarte tare de noua familie şi a schimbat rapid frunzele din pădure cu saltelele şi covoarele moi. Adoră cornurile cu ciocolată, sucul sau spaghetele, noaptea doarme în patul familiei, iar dimineaţa ia calea pădurii.

La fel ca orice tată, Neculai îşi face griji pentru puiul lui. Se teme ca Pitzi să nu cadă pradă fiarelor pădurii sau vânătorilor. Puiul de căprioară trăieşte în curte cu alţi prieteni cu pene sau blană, de la gâște şi câini, la bibilici sau iepuri. Au crescut împreună şi împart totul ca fraţii. Până la ciocolată, însă.

Pitzi rămâne pentru Georgiana şi Neculai o rază de lumină într-o lume înnegurată. Mai ales că primeşte şi oferă necondiţionat iubire, cel mai puternic medicament de care au nevoie soţii Mănescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite