Părinții, cum să gestioneze crizele de furie ale copiilor. Ce le transmite un psiholog

Cum sa gestionăm crizele de nervi la copii
Cum sa gestionăm crizele de nervi la copii
25 mai 2020, 10:53

Mihaela Bratu este mama a trei copii şi are provocări zilnice cu ei. Ştie foarte bine cât de greu este uneori să îţi înţelegi copiii şi să-i faci să te asculte.

„Săptămâna trecută cu una dintre fete: a fost nemulţumită că surioara ei i-a luat o jucărie. A fost solicitant pentru că s-a întâmplat fix în momentul în care trebuia să ne punem la masă şi s-a prelungit pentru că a fost nevoie de muncă de convingere, de discuţii”, spune Mihaela Bratu.

Un psiholog din Cluj cunoaşte aceste situaţii şi este gata să le dea sfaturi gratuite despre cum părinții pot să gestioneze momentele dificile cu copilul.

„Orice părinte se poate înscrie din ţară dacă are un copil cu vârsta cuprinsă între 2 şi 8 ani, accesând pagina de Facebook a Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie. Acest studiu a pornit din dorinţa de a îi ajuta pe părinţii care se confruntă sau sunt puşi frecvent în situaţia de a gestiona comportamentele negative ale copiilor. Este gratuit. Totul este online, părintele va ţine un jurnal printr-o aplicaţie şi nu trebuie să se deplaseze”, a spus psihologul Georgiana Roşca.

Peste 100 de mămici s-au înscris deja la acest studiu.

 

 

sura

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite