Un profesor universitar a fost întrerupt de cei doi copii mici în timp vorbea în direct la BBC despre situaţia din Coreea de Sud

10 martie 2017, 15:57

Mai întâi  intră în biroul în care profesorul acorda interviul fetiţa de câţiva ani,  ţopăind veselă, moment remarcat de moderatorul BBC, care spune: „Cred că unul dintre copiii dvs tocmai a intrat în cameră”, după care continuă cu întrebarea serioasă: „Credeţi că relaţia cu Coreea de Nord se va schimba?”.

(w500) Profesorul

Profesorul nu apucă să răspundă bine la întrebare, pentru că în încăpere intră şi al doilea copil, un bebeluş în premergător. Uşor amuzat, corespondentul BBC  încearcă să rămână serios şi îşi cere scuze pentru întrerupere.

(w500) Profesorul

După câteva secunde intră în încăpere, alergând,  mama copiilor, care reuşeşte cu greu să-i scoată din cameră. Fetiţa mai mare dărâmă câteva cărţi de pe biroul tatălui, înainte de a fi scoasă cu forţa de mamă din biroul de lucru în care tatăl acorda interviul.

(w500) Profesorul

Robert Kelly îşi cere din nou scuze şi, când totul părea a se fi încheiat, momentul amuzant continuă, pentru că femeia intră din nou în cameră,  de-a buşilea, pentru a închide uşa.

(w500) Profesorul

După ce camera a fost eliberată de micii „intruşi”,  profesorul a continuat, serios, interviul despre situaţia din Coreea de Sud, unde preşedinta Park Geun-Hye a fost destituită.

Imaginile cu incidentul amuzant  au devenit virale pe internet şi au generat numeroase comentarii şi remarci pe reţelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite