Un primar din Prahova avea în birou un tablou cu Nicolae Ceaușescu. Ca să nu răspundă jurnaliștilor, edilul s-a ascuns

16 aprilie 2019, 11:42

În fotografia care a declanșat circul la primăria din Podenii Noi, edilul Mihai Alionte apare în biroul său, alături de un tablou cu Nicolae Ceaușescu. În vremea comunismului, era obligatoriu ca portretul fostului dictator să fie pus la loc de cinste pe un perete, în toate instituțiile.

Curioși, reporterii au mers la primărie să-l ia la întrebări pe edil. Deși abia începuse programul și mai mulți oameni l-au văzut pe primar intrând in clădire, reprezentanții instituției le-au spus jurnaliștilor că oficialul nu era acolo.

Între timp, toate informațiile arătau că edilul se află chiar în biroul viceprimarului. Lucru confirmat și de un fost consilier, cel care a și făcut fotografia postată pe rețeaua de socializare.

După trei ore, timp în care reporterii nu s-au clintit din holul primăriei, aceștia au intrat și în posesia unor înregistrări de pe camerele de supraveghere învecinate în care se vede clar că edilul vine la primărie, dar nu mai iese.

Între timp tabloul controversat al liderului comunist a fost înlocuit de salariații primăriei cu un afiș electoral mai vechi.

Jurnaliștii au așteptat până la sfârșitul programului, însă edilul nu și-a mai făcut apariția, nici măcar după ce salariații primăriei au închis clădirea și au plecat acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite