Un pompier a fost rănit în explozia unui dispozitiv găsit lângă mașina personală

21 iunie 2018, 10:13

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, când ofiţerul a ieşit din tură. A mers la mașină sa, care era în parcarea unității de pompieri din cartierul Mănăștur. În momentul în care a deschis uşa maşinii sale, a observat o cutie. A ridicat-o și în acel moment s-a produs explozia. Pompierul a suferit răni ușoare la mâini și la față. A primit îngrijiri de la echipajul SMURD venit la locul incidentului și a fost adus apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean pentru analize amănunțite.

Mai multe detalii avem de la dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) al Ministerului de Interne:

„Colegul nostru este în afara oricărui pericol și este în evaluarea Unității de Primiri Urgențe de la Cluj”, a transmis dr. Raed Arafat, șeful DSU, pentru emisiunea Perfect Imperfect. „Ce s-a întâmplat se investighează acum. El a ieșit din tură, a găsit o cutie lângă mașină, când a atins-o sau a ridicat-o, această cutie a explodat. Nu știm încă împrejurările exacte”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite