Un poliţist din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Olt este în stare gravă la spital, împuşcat în cap

31 ianuarie 2018, 08:17

Bărbatul se află în comă la spitalul din Craiova. Și femeia a fost rănită, la mână. Procurorii fac acum anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZAREEste afectat tot emisferul stâng al creierului, cu hemoragii destul de mari la nivelul trunchiului cerebral. Prognosticul este destul de slab din punct de vedere al șanselor de supraviețuire” – medic.

……………………………………………………………

ACTUALIZARE Inițial a apărut informația conform căreia polișistul s-a împușcat în cap, după o ceartă mai aprinsă cu iubita sa. Aceasa ar fi încercat să îl oprească și a fost rănită la braț. Ulterior, IPJ Olt a infirmat această informație și a declarat că femeia este cea care l-a împușcat din greșeală. Ea manevra arma deținută legal de polișist, iar aceasta s-a descărcat și i-a rănit pe cei doi. În prezent, polițistul este internat la Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. Bărbatul este intubat și ventilat mecanic, stabil hemodinamic, însă medicii spun că starea lui este în continuare foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Criminalistul Dan Antonescu a afirmat în cadrul emisiunii Perfect Imperfect că cei doi s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

……………………………………………………………..

ACTUALIZARE Incidentul a avut loc după miezul nopții. Polițistul ar fi fost împușcat, din greșeală, de iubita lui, o tânără de 28 de ani. Femeia manevra pistolul personal deținut legal de polițist, când acesta s-a descărcat. Bărbatul a fost rănit la cap, iar femeia la mână. Inspăimântată, tânăra a sunat la un prieten și i-a cerut ajutorul. Acesta a sunat imediat la 112. Răniții au fost duți de urgență la spital, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anchetează cazul.

 

Conform unui comunica IPJ Olt, în cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite