Un pod care trece peste râul Vedea, în Teleorman, s-a prăbuşit. Șase persoane au fost rănite. Incidentul, cercetat ca accident de muncă

29 iulie 2021, 10:17

ACTUALIZARE:  ”Am fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat următoarele: în timp ce o echipă de muncitori, aparţinând unei societăţi din localitatea Comarnic, judeţul Prahova, executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt şi aceştia au căzut de la o înălţime de aproximativ 5 – 6 metri”, precizează IPJ Teleorman.

În urma incidentului au fost rănite şase persoane, cinci aflate pe grindă şi una care se afla sub podul aflat în construcţie. Victimele au fost evaluate şi transportate la o unitate medicală pentru investigaţii.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat.

Iniţial, ISU Teleorman a anunţat că podul s-a prăbuşit şi că la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă, descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple.

__________________________________________________________

Un pod care trece peste râul Vedea, în localitatea Orbeasca de Sus, s-a prăbuşit, iar şase persoane au fost rănite, informează, joi, ISU Teleorman.

”A căzut un pod ce trece peste râul Vedea în localitatea Orbeasca de Sus. În urma acestui eveniment au rezultat şase victime, de gen masculin, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante„, precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, la faţa locului au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman, o autospecială de transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite