Un parașutist militar a murit pe Aerodromul Clinceni

Accident pe Aerodromul Clinceni
Accident pe Aerodromul Clinceni
23 mai 2017, 23:18

„Caporalul Cristinel Jianu, din Batalionul 495 Infanterie, și-a pierdut viața marți, 23 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exercițiu de parașutare pe Aerodromul Clinceni. Accidentul a survenit în jurul orei 19.00, pe timpul executării manevrelor de aterizare. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, fiind preluat în scurt timp de o echipă SMURD și transportat la Spitalul Universitar de Urgență București unde, cu toate eforturile medicilor, a decedat”, precizează un comunicat de presă al MApN, citat de Agerpres.

Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, comandantul unității a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă, evidențiază sursa citată.

Caporalul Cristinel Jianu, în vârstă de 45 de ani, era angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2015. Era căsătorit și avea un copil. Miercuri, 24 mai, la ora 8.15, vor fi organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a caporalului Cristinel Jianu, menționează comunicatul.

„Conducerea Ministerului Apărării Naționale este alături de familia îndoliată și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanțe familiei militarului căzut”, se mai arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite