Un om de afaceri brașovean a fost arestat pentru omor

7 mai 2019, 19:56

Dan Cămârzan a devenit cunoscut în Brașov prin afaceri în domeniul imobiliar. În ultimii zece ani, el s-a schimbat foarte mult. Unii cunoscuți spun că ar fi fost consumator de droguri. Posta pe internet diverse comentarii ciudate. Bizare au fost și scurtele declarații pe care le-a făcut azi în fața presei.

Crima s-a petrecut ieri dimineața, în localitatea Stupini din apropierea Brașovului. Dan Cămârzan ar fi intrat într-un conflict spontan cu bunica sa maternă. Acasă se mai aflau mama și sora lui. Se pare că, de la schimbul verbal, bărbatul a trecut rapid la violență și și-a sugrumat bunica.

Sora lui a anunțat imediat Poliția.

Dan Cămârzan a rămas la locul faptei, unde a fost găsit de polițiști. După ce a fost reținut, nu a vrut să facă declarații procurorilor.

Suspectul a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Brașov, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

În fața presei, Dan Cămârzan a făcut câteva declarații bizare.

Dan Cămârzan a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a postat pe canalul său de YouTube mai multe înregistrări cu titlul „I am God”. Anul trecut, el anunța că face parte dintr-o grupare a „suveranilor” care spun că sunt „născuți vii” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care le-o oferă statul la naștere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite