Un nou sezon „Vedeta populară” începe astăzi, la ora 21.00, la TVR1!

7 noiembrie 2021, 12:54

Super-show-ul „Vedeta populară” readuce în fața românilor oamenii îndrăgostiți de tradițiile românești. În primul episod, se înfruntă cinci concurenţi care visează să-şi împletească destinele cu muzica populară. Absolvent de Teologie şi cu studii la Milano în Filosofie şi Ştiinţe Umane, primul candidat al sezonului 7 este cantor la biserica din sat. La 53 de ani, consideră „Vedeta populară” un nou început în viaţa lui.

Se întrec cu el un tânăr sucevean care, în urmă cu doi ani, a ratat la mustaţă marele premiu al emisiunii, o profesoară de jazz care vrea să creeze un nou stil muzical, o olteancă inginer geodez şi o tânără extrem de hotărâtă, care a venit la preselecţie cu un an înainte de a împlini 16 ani, vârsta minimă de participare la „Vedeta populară”.

Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion ocupă şi în acest sezon masa juriului. Pe scena „Vedetei populare” vor urca orchestre profesioniste din toată ţara.

Emoţie, spectacol, decenţă, calitate – sunt atributele care însoţesc fiecare ediţie a celui mai iubit talent-show de folclor din România, în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1!

Iuliana Tudor, realizatoare „Vedeta populară”: Nu vă închideţi uşa sufletului, lăsaţi ferestrele deschise sufletului dumneavoastră pentru tot ce vă bucură, pentru tot ce vă aduce alinare, pentru tot ce vă aduce pace …

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite