Un nou dosar ANRP. Procurorii DNA au calculat un prejudiciu de aproape 1 milion de euro

30 martie 2017, 10:37

Este un nou dosar ANRP la DNA. Comisia de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților este acuzată din nou de abuz în serviciu în legătură cu acordarea presupus ilegală, susțin procuorii, a unor despăgubiri în cazul unui teren din București, a transmis corespondentul TVR Alex Costache.

Foști membri ai Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul ANRP au fost chemați și au venit pe rând la sediul DNA. Procurorii le-au adus la cunoștință învinuirea de abuz în serviciu lui Theodor Nicolescu și lui Ingrid Mocanu.

Ingrid Mocanu a declarat că este nevinovată și că s-a săturat să fie acuzată în astfel de dosare ANRP.

Vrem să aflăm de doi ani de zile ce am încălcat. Nu ni se spune, ci ni se spune întruna că s-a supraevaluat ceva, a spus Ingrid Mocanu.

Nu sunt evaluator, deci toate discuțiile – cât de corectă e stabilirea prejudiciului sau nu – nu trebuie purtate cu mine, căci nu mă pricep. Vă pot spune un lucru, în calitate de jurist: în momentul în care ai un expert care zice o sumă și un altul care zice o sumă nu înseamnă că prejudiciul acela e cert, a declarat Theodor Nicolescu.

Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproape 1 milion de euro, a mai transmis Alex Costache.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite