VIDEO TELEJURNAL

Un nou bilanţ în urma avalanşei din Italia 14 morţi şi 15 dispăruţi. Salvatorii au găsit însă trei căţeluşi vii

14 morţi şi 15 dispăruţi - acesta e noul bilanţ anunţat după avalanşa din Italia. De sub muntele de zăpadă au mai fost scoase cinci corpuri. Dar există în continuare speranţe că vor fi găsiţi supravieţuitori. Rudele şi prietenii aşteaptă cu inima strânsă.

24 Ianuarie 2017, 13:47 (actualizat 24 Ianuarie 2017, 15:10) |

Echipele de intervenţie fac eforturi disperate. Acum două zile încă se auzeau voci din hotelul îngropat. Nu au mai fost scoşi, însă, oameni în viaţă. Doar cadavre.

Dar au fost găsiţi vii trei căţeluşi. Au rezistat în camera boilerului. Salvarea lor alimentează speranţele că mai pot exista oameni în viaţa, în vreuna dintre camere.

Între timp, a fost deschisă o anchetă. De ce nu au existat avertizări asupra pericolului de avalanşa? Au fost respectate procedurile pentru situaţii de urgenţă? De ce a fost trimis cu întârziere utilajul de deszăpezire?

De pe versanţi s-au desprins joia trecută 120.000 de tone de zăpadă şi stânci. Au trecut peste o pădure şi au izbit hotelul cu o viteză de 100 de kilometri pe oră. 2 oameni au scăpat, pentru că nu se aflau înăuntru.

Alţi nouă au fost găsiţi în viaţă sub nămeţi şi mormane de moloz.

Vineri, echipele de salvare au reuşit să-i găsească în viaţă şi să-i scoată la suprafaţă, printre alţii, şi pe românca Adriana Vrânceanu şi pe cei doi copii ai ei - Gianfilipo - de 8 ani - şi Ludovica - 6 ani.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 12°C 7°C
IASI 5°C 5°C
CLUJ 7°C 8°C
CONSTANTA 8°C 5°C
CRAIOVA 12°C 11°C
BRASOV 6°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI