Un nou bilanț al cazurilor de infectare cu coronavirus în România: 59

Coronavirus
Coronavirus
12 martie 2020, 10:02

ACTUALIZARE Încă șase persoane au fost confirmate, joi seara, cu noul coronavirus, în județul Hunedoara. Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal. Este vorba despre șase femei de 58 , 74, 52, 45, 53 și 45 de ani. Ultimele trei sunt cadre medicale și sunt autoizolate la domiciliu.

 

ACTUALIZARE Potrivit Grupului de comunicare stsrategică, este vorba despre un bărbat de 53 ani din Covasna. El s-a întors din Trentino, Italia, în 8 martie și era la domiciliu, după ce a intrat în contact cu un caz pozitiv

 

ACTUALIZARE O femeie de 33 ani, care lucrează în Trentino, a fost confirmată pozitiv. S-a întors în România pe 10 martie, iar pe 11 martie s-a  internat cu durere în gât la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

 

ACTUALIZARE Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 51. Este vorba despre un bărbat de 21 de ani, șofer de TIR, care a călătorit în Italia în perioada 4-6 martie.

 

ACTUALIZARE Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 50. A fost confirmat un nou caz de coronavirus în România. Este vorba despre o femeien de 54 de ani, din Neamț. Femeia a fost internată la spitalul din Roman în 11.03.2020 cu tuse, febră, faringita. În data de 01.03.2020 s- a întors din Italia, dintr-o zonă neafectată.

 

ACTUALIZARE Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 49. A fost confirmat un nou caz de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de  45 de ani, venită din Italia, aflată în carantină la Arad. Urmează să fie transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

 

A fost confirmat un nou caz de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie, 20 de ani, din București. Este contact indirect al pacientului internat la Spitalul Gerota.

Astfel, numărul cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 a ajuns la 48.

Femeia este contact direct cu prietenul șoferului pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota – fostul ofițer în rezervă de la MAI și angajat al ADP sector 4, care a ascuns în primă fază că a fost în Israel.

Pe numele acestuia a fost deschis miercuri un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Dintre cei 48 de cetățeni care au contractat virusul, 6 au fost declarați vindecați și au fost externați. În carantină instituționalizată sunt 1.450 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID – 19.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă