Un medic român stabilit în Suedia și fiica sa de 12 ani explică într-un clip devenit viral cum funcționează vaccinul anti-COVID și ce presupune tehnica ARN mesager

Medicul Laura Ghibu
Medicul Laura Ghibu
4 ianuarie 2021, 11:17

Laura Ghibu a postat pe pagina sa de Facebook clipul prin care copiii, dar și adulții, pot înțelege beneficiile vaccinului anti-COVID.

Totul a pornit dupa ce fiica ei de 12 ani, Astrid Ventimiglia, a întrebat-o cum funcţionează vaccinul anti-COVID. După ce a primit toate răspunsurile, fata s-a întors cu rezultatul: un video cu desene și explicații pe înțelesul tuturor, realizat chiar de ea.

Acum videoul va fi folosit pentru campania de informare în toată regiunea Lombardia, fiind trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei.

”După două ore a venit cu tableta și mi-a arătat ceea ce puteți și voi admira, dacă vizionați filmul de mai jos. (…) Am făcut ieri și varianta în italiană. După 1 oră de la postare, am fost contactată de profesorul Raffaele Bruno de la Pavia, medicul infecțiolog care a tratat primul caz de COVID în Italia și care mi-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare asupra vaccinului în toată regiunea Lombardia. A spus că videoul va fi trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei! L-am cedat cu plăcere și GRATUIT! Aviz autorităților române!”, scrie medicul Laura Ghibu pe contul său de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite