Un infractor a evadat din sediul poliției Urziceni

25 august 2021, 09:09

La începutul lunii august, Ştefan Petronel Boancă a furat o măşînă din Buzău şi a ajuns cu ea în Iaşi, după ce i-a schimbat numerele de înmatriculare. În ziua în care a furat maşina, a făcut accident cu ea şi a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de poliţiştii ieşeni.

A ajuns în arestul poliției buzoiene, de unde furase maşina. De acolo, a fost transferat la Slobozia, pentru că poliţiştii din Ialomiţa îl căutau pentru furtul unei maşini din comună Coşereni, cu 4 zile înaintea celui din Buzău.

Ieri după amiază, în timp ce se află la audieri, la poliţia Urziceni, a cerut să meargă la toaletă. A sărit pe geamul care nu avea zăbrele, de la etajul 1 al clădirii. Toate forţele din inspectorat au fost alertate.

Căutările au fost extinse și în localităţile învecinate. Poliţiştii şi jandarmii ajutaţi de doi câini de urmă au scotocit parcurile, străzile lăturalnice şi cimitirul din localitate, dar fără succes. Dacă va fi prins, tânărul va avea de ispăşit o condamnare în plus pe lângă cele pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite