Un hoț a amenințat o familie din Ilfov cu cuțitul și i-a furat mașina, de Crăciun. După ce s-a plimbat, bărbatul a adus mașina înapoi și a fost reținut de polițiști

Bărbat reținut și încătușat
Bărbat reținut și încătușat
26 decembrie 2020, 15:24

Hoțul a intrat în locuința familiei din Măgurele vineri noaptea, după ora 22.00.

Femeia a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei a fost amenințat în locuință, cu un cuțit, de către un bărbat.

Din primele verificări a reieșit că hoțul l-a amenințat pe ilfovean cu un cuțit, apoi i-a furat cheile mașinii, după care a părăsit locul faptei cu acel vehicul.

Polițiștii au găsit mașina, circulând pe un teren viran, la o distanță de aproximativ un kilometru de locul faptei.

Deși echipajul de poliție avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, bărbatul nu a oprit, continuându-și deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat și identificat de polițiști.

De asemenea, în mașină polițiștii au găsit un cuțit, tip briceag, pe care bărbatul l-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

În prezent, polițiștii fac cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite