Un gălăţean care a jefuit un restaurant s-a predat de unul singur. Decizia, după ce a văzut postate pe internet imaginile de pe camerele video

23 august 2019, 19:34

Tânărul de 27 de ani a ales să atace chiar un restaurant situat vizavi de inspectoratul de poliție. A reușit să pătrundă în clădire, printr-un spațiu lateral, unde se fac lucrări de amenajare.

După câteva minute, a plecat cu o tabletă și aproximativ 1600 de lei. Dimineață, când au ajuns la muncă, angajații au realizat că cineva a pătruns în interior și au anunțat poliția.

Hoțul nu a realizat că localul era supravegheat video, iar angajații firmei au decis să posteze imaginile pe o rețea de socializare, în speranța că cineva îl va recunoaște pe suspect. Ideea a dat roade imediat, pentru că după câteva ore, bărbatul a venit de bună voie la restaurant.

Gestul tânărului care și-a recunoscut fapta și a înapoiat bunurile furate i-a fost de mare folos. Potrivit noului cod penal, hoțul care returnează bunurile și este iertat de proprietar, scapă de dosarul penal

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite