Un elev a spart tabla din clasă cu o suliță imporvizată. Incidentul a avut loc la liceul Gheorghe Asachi, din Botoşani

28 septembrie 2018, 12:18

Imaginile au fost filmate la colegiul Gheorghe Asachi, din Botoşani, în timpul unei pauze. Băiatul aruncă de mai multe ori cu sabia în tablă, pe care reuşeşte să o spargă în mai multe locuri.

Colegii acestuia au asistat amuzaţi la toată scena şi l-au încurajat să continue.

Conducerea unității de învățământ a informat Inspectoratul Școlar Județean și urmează să se ia măsuri în cazul elevilor respectiv, care în acel moment se aflau în pauză.

Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat că elevii sunt în clasa XI-a și urmează ca o comisie să stabilească gardul de vinovăție al fiecărui elev.

„Școala s-a sesizat încă de ieri, vizavi de acel incident. Există o comisie acolo, se verifică toate aspectele, iar elevii care se fac vinovați vor suporta consecințele regulamentului școlar. Paguba a fost deja recuperată, din ceea ce ni s-a transmis de la unitate de învățământ, în sensul că s-a dat comandă de o altă tablă, cheltuielile fiind suportate de cei care au produs paguba. Directorii au intrat în posesia acelei filmări care a apărut în spațiul virtual, nu prea pare o sabie din ceea ce au spus, ci mai degrabă o bucată de fier. Se poartă discuții cu toți copiii care au fost în clasă și se va elucida cazul”, a precizat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean pentru Monitorul de Botoşani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite