Un document fals, care anunţa reluarea furnizării apei calde în ''oraş'' a circulat în Prahova. Consiliul Județean sesizează Poliţia

Un document fals care a circulat, joi, în spaţiul public, anunța reluarea furnizării agentului termic în "oraş", din dispoziţia preşedintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

01 Septembrie 2022, 18:41 (actualizat 01 Septembrie 2022, 21:08) Știrile TVR |
Document fals în Prahova

Documentul fals conține în antet stema judeţului Prahova şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

Intitulat "Dispoziţie pentru modificarea Dispoziţiei nr. 387 din 25 august 2022 a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, privind convocarea Consiliului Judeţean Prahova în şedinţă ordinară" documentul fals anunţa că preşedintele CJ a emis "prezenta dispoziţie" ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20,00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.

Prin termenul "oraş" se înţelege că se face referire la municipiul reşedinţă de judeţ, Ploiești, care se confruntă cu o adevărată criză a apei calde.

Consiliul Județean Prahova a decis să sesizeze Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public.

Pentru corecta informare, Consiliul Județean Prahova recomandă site-ul instituţiei: https://cjph.ro/".

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 6°C
IASI 4°C 3°C
CLUJ 6°C 7°C
CONSTANTA 6°C 8°C
CRAIOVA 4°C 5°C
BRASOV 6°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI