Un document fals, care anunţa reluarea furnizării apei calde în ”oraş” a circulat în Prahova. Consiliul Județean sesizează Poliţia

Document fals în Prahova
Document fals în Prahova
1 septembrie 2022, 18:41

Documentul fals conține în antet stema judeţului Prahova şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

Intitulat „Dispoziţie pentru modificarea Dispoziţiei nr. 387 din 25 august 2022 a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, privind convocarea Consiliului Judeţean Prahova în şedinţă ordinară” documentul fals anunţa că preşedintele CJ a emis „prezenta dispoziţie” ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20,00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.

Prin termenul „oraş” se înţelege că se face referire la municipiul reşedinţă de judeţ, Ploiești, care se confruntă cu o adevărată criză a apei calde.

Consiliul Județean Prahova a decis să sesizeze Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public.

Pentru corecta informare, Consiliul Județean Prahova recomandă site-ul instituţiei: https://cjph.ro/”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite