Un document cu antetul Guvernului care stabilește strategia de comunicare a echipei lui Florin Cîțu în campania din PNL a inflamat spiritele în partid

Documentul care pune paie pe foc în PNL
Documentul care pune paie pe foc în PNL
20 iulie 2021, 20:13

Documentul publicat de Hotnews.ro recomandă ca liderii PNL care îl susţin pe premier să participe la mai multe emisiuni de televiziune în care să promoveze unitatea echipei lui Florin Cîţu. Documentul care are antetul Guvernului României vorbeşte și despre publicaţii agresive, personalizarea discursurilor, dar oferă şi alte sfaturi de campanie.

Ludovic Orban a criticat dur aripa contracandidatului său la președinția partidului. Și a cerut demisii sau demiteri.

Ludovic Orban, președintele PNL: „Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici, în campania internă împotriva preşedintelui PNL, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Florin Cîţu respinge acuzaţiile şefului său de partid şi susţine că nu cunoaște acest document și nu l-a văzut până în acest moment.

Premierul Florin Cîțu: “Eu nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document. Eu zic că cei care spun că este real, să vină cu dovezi, cu probe. Până la urmă, despre asta este vorba. Eu nu pot discuta lucruri care apar în spațiul public. Cine spune că documentul este adevărat, trebuie să vină cu probe. Eu nu tolerez așa ceva, iar domnul Orban trebuie să vină cu probe”.

Florin Cîţu a mai spus că va face verificări, dacă va fi nevoie, pentru a stabili adevărul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite