Un cunoscut jurnalist sportiv, după ce a jucat tenis la Singapore cu Simona Halep: „Am întâlnit măreția”

19 octombrie 2017, 17:09

Articolul, intitulat „Când joci cu Simona Halep întrezărești o părticică din măreția ei„, a apărut în publicația The Straits Times.

Stabilit în Singapore, unde Simona se află pentru a participa la Turneul Campioanelor din postura de numărul 1 mondial, jurnalistul Rohit Brijnath a experimentat cum e să joci tenis cu sportiva din România.

Am întâlnit măreția marți după-amiază și era puternică precum un ogar, avea manierele unei mici sfinte și avea un joc neiertător prin precizia lui”, a scris Brijnath, după ce a jucat cu lidera mondială.

În primul schimb al jocului, Simona a servit drept pe linie.

As.

Persoana aflată de cealaltă parte a fileului eram eu și mă gândeam: oare ce s-a întâmplat cu compasiunea? Dar, pentru prima dată în viața mea, am fost încântat să mi se servească un as.

Din postura de scriitor, vreau să interacționez cu cei mai buni, să investighez, să observ. […] Când cei de la WTA m-au întrebat dacă vreau să joc cu Halep, liderul mondial, am spus fără să clipesc: Da, bineînțeles, când? […]

Apoi m-am panicat. […]

Halep, la un metru și 68 de centimetri ai săi, este mai scundă decât toate cele 11 sportive care au ajuns în fruntea ierarhiei WTA de la Justine Henin, în 2008. […]

Sunt pe teren, la Singapore.

,,Un tiebreak?”, întreb.

,,Sigur”, îmi răspunde Simona.

Câștigă tiebreak-ul cu 7-2.

,,Hei, Simona, mulțumesc!”

,,Nicio problemă! Mai jucăm unul?”

,,Da, te rog.”

Simona a câștigat cel de-al doilea tiebreak cu 7-0. „N-am apucat să o văd pe adevărata Halep. Nu am câștigat acest drept„, scrie jurnalistul, care la finalul meciului o întreabă pe sportivă la ce procent a jucat. Când Simona răspunde „80 la sută”, Brijnath zâmbește și conchide: „Am întâlnit măreția marți după amiază și cred că este o mincinoasă minunată și politicoasă.”

(w500) Simona Hal

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite