Un copil a murit și alte cinci persoane au fost rănite într-un grav accident produs în orașul Buftea

26 mai 2018, 14:12

Conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal un alt autovehicul, care circula regulamentar. Avea viteză mare, susțin martorii.

În urma impactului extrem de violent, mașina șoferului băut a fost proiectată într-un gard. Bărbatul și soția lui au rămas încarcerați. Copiii au fost găsiți aruncați pe șosea, la zeci de metri depărtare de locul impactului.

Un copil de 7 ani a murit pe loc. Celălalt a fost transportat în stare gravă la spitalul Grigore Alexandrescu. Cei doi soți au ajuns la spitalul Floreasca, iar alte două femei, șoferița și pasagera din mașina lovită, au fost transportate cu răni grave la spitalul Elias.

Polițiștii au fost nevoiți să ceară ajutorul mascaților pentru a calma spiritele, după ce zeci de rude ale șoferului vinovat s-au adunat la locul accidentului.

Traficul rutier între Buftea și Mogoșoaia a fost întrerupt pe ambele sensuri mai bine de oră, până când criminaliștii au terminat cercetarea la fața locului și mașina îndepărtată de pe partea carosabilă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă