Un consilier local dintr-o comună sibiană a cerut interzicerea polițiștilor pentru că „vânează” oameni cinstiți

18 octombrie 2017, 19:55

Caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă la comandatul poliţiei de la Sibiu sau chiar Sibiu. Şi să spunem: „domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi, pe cine cauţi în comuna Sadu şi în ce dată!” Nu îi mai trimite pe şpăgarii ăia la vânat!” – Ion Popică, consilier local, com. Sadu, jud. Sibiu.

Ideea cel puțin suprinzătoare îi aparține consilierului local Ion Popică, din comuna Sadu, supărat de numărul prea mare de controale pe care le fac polițiștii sibieni.  Așa că le-a cerut susținerea colegilor săi din Consiliului Local ca să schimbe situația.

Solicitarea consilierului nu s-a bucurat însă de susținere, iar la o lună distanță, chiar el a fost tras pe dreapta și amendat.

Vă spun doar atât, că nu fac niciun comentariu. Asta este! Maşina este înmatriculată în data de 17 şi în data de 16 era iar înmatriculată” – Ion Popică, consilier local, com. Sadu, jud. Sibiu.

Consilierul a rămas și fără permisul de conducere, pe care nu îl va primi decât la soluționarea dosarului penal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite