Un canadian şi-a amenajat în curte un patinoar

Un canadian a profitat de frigul polar care a pus stăpânire pe vestul țării pentru a-și amenaja în curte un patinoar. Terenul de sport, numai bun pentru hochei, e o alternativă excelentă de mișcare în aer liber. Multe facilități sportive sunt închise în Canada din cauza înmulțirii numărului de infectări cu varianta omicron.

02 Ianuarie 2022, 13:45 (actualizat 03 Ianuarie 2022, 06:53) Știrile TVR |

Ideea amenajării unui patinoar în curte nu e nouă în Canada, țară în care numărul pasionaților de hochei este foarte mare. Problema este că în ultimii ani acest lucru nu a fost posibil din cauza temperaturilor prea ridicate. Acum însă, masa de aer polar a facilitat construcția pationoarului.

"În ultimii 30 de ani a fost suficient de frig în Vancouver doar de vreo trei patru ori, că să ne putem construi un patinoar, pentru că ia ceva timp şi n-am avut ocazia să o facem niciodată în preajma Crăciunului, aşa că este ceva destul de special", spune CHRIS EDDY, constructorul terenului.

Pentru a amenaja patinoarul, Chris a stropit cu furtunul de grădina în repetate rânduri, iar pe măsură ce apă îngheța adăuga straturi de zăpadă. Operațiunea s-a repetat de 15 ori până a fost gata patinoarul, însă a meritat din plin, copiii fiind cei mai bucuroși că au ocazia să se dea pe gheață chiar în curtea lor.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 22°C 24°C
IASI 22°C 21°C
CLUJ 18°C 20°C
CONSTANTA 21°C 21°C
CRAIOVA 20°C 22°C
BRASOV 18°C 20°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI