Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Şoferul a fost amendat

12 ianuarie 2023, 19:14

Camionul rămas blocat în pasajul Unirii circula pe sensul dinspre Bulevardul Mărăşeşti spre Piaţa Universității. A trecut de intrarea în tunel, dar, din cauza înălţimii caroseriei, a atins tavanul şi s-a blocat după câteva zeci de metri.

Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, deşi în talonul vehiculului era trecută înălţimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălţime de 3,72 m.

Şoferul a fost verificat şi cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost 0.

Primăria Sectorului 4 a reabilitat pasajul vara trecută, iar lucrările au costat 12 milioane de euro. De la redeschiderea lui, cinci vehicule de mari dimensiuni au rămas blocate, fie în poarta gabaritică, fie în tunelul rutier. Până să fie modernizat, în Pasajul Unirii nu aveau loc astfel de accidente. Singurii vinovaţi, spun reprezentanţii Primăriei, sunt şoferii.

Reprezentanţii Primăriei  Sectorului 4, în colaborare cu cei ai  Poliției Rutiere și cu cei ai Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București spun că până la sfârșitul săptămânii viitoare vor lua măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

În ultimul accident care a avut loc la intrarea în Pasajul Unirii, când poarta de gabarit a căzut peste un autocar cu turişti greci, un pasager a murit iar alţi 21 au fost răniţi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite