Un călător al unui tramvai a fost rănit după ce o bucată de şină s-a rupt şi a străpuns podeaua vagonului în care se afla

25 iunie 2021, 18:53

Potrivit reprezentanților STB, din cauza căldurii, șina s-a rupt când a trecut tramvaiul peste ea, s-a ridicat, a pătruns prin podea și l-a rănit pe călător.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Bagdasar – Arseni. După accident, circulația tramvaielor în zonă a fost blocată pe un sens timp de mai multe ore. Oamenii spun că nu e de mirare ce s-a întâmplat, la cum arată șinele.

Conducerea STB și-a cerut scuze pentru incident şi promite că „va depune toate eforturile pentru ca în viitorul apropiat infrastructura existentă să fie una modernă, utilizabilă în condiții normale de către mijloacele de transport”. Poliția a deschis un dosar penal.

Un incident similar a avut loc în Sectorul 4 din Capitală în septembrie 2012. Atunci, un șofer a ajuns la spital în stare gravă, după ce o bară metalică de la linia de tramvai s-a desprins și a perforat podeaua autoturismului.

În această dimineață, un autobuz STB a fost implicat într-un alt accident cu un autoturism, în urma căruia un adult și un copil au fost răniți ușor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite