Un cadavru cu o pungă pe cap a fost descoperit în Capitală. Bărbatul găsit mort are 21 de ani. Tânărul s-ar fi sinucis

31 octombrie 2019, 10:57

ACTUALIZARE. Anchetatorii au identificat cadavrul găsit în Capitală cu o pungă în cap, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, iar trupul acestuia nu avea urme de leziuni, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Primele indicii arată că tânărul s-ar fi sinucis prin înghițirea unor substanțe.

Primele indicii arată că este vorba despre sinucidere prin ingerarea unei substanțe sau a unor medicamente, mai ales pentru că trupul bărbatului nu avea urme de leziuni.

Trupul a fost dus la INML pentru necropsie, arată aceleași surse.

___________________________________________

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

„La data de 31 octombrie a.c., Secția 25 Poliție a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La fața locului au sosit de îndată echipaje de poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă și au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul. La acest moment polițiști din cadrul Serviciului Omoruri desfășoară cercetări la fața locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite