Un bloc din Ploiești a fost evacuat din cauza unui miros înţepător

Bloc evacuat
Bloc evacuat
21 decembrie 2019, 10:45

ACTUALIZARE Locatarii evacuați dintr-un bloc din Ploiești din cauza unui miros înţepător se pot întoarce acasă. Nu au fost identificate substanțe periculoase. ISU Prahova a anunțat că echipa de cercetare chimică, biogică, nucleară a făcut măsurătorile, stabilind că aerul are o calitate normală. „Nu au fost identificate substanțe periculoase. Locatarii pot intra în siguranță în locuințe”, spun pompierii.  Potrivit ISU Prahova, pompierii prahoveni au fost chemați să intervină la un bloc de locuințe cu patru etaje din Ploiești, unde se simte un miros înţepător.

_______________________________________

Potrivit pompierilor, mirosul se simte la parter și la etajul întâi, iar mai mulți locatari au ieșit preventiv din bloc.

„Măsurătorile efectuate cu detectorul multigaz au indicat valori normale. Preventiv va fi evacuat tot blocul”, au spus reprezentanții ISU Prahova, citați de Mediafax.

Sursa mirosului înţepător nu este cunoscută, însă există informații potrivit cărora a fost împrăștiată o substanță.

La blocul respectiv se deplasează și un microbuz și o autospecială de transport personal și victime multiple pentru a veni în sprijinul oamenilor evacuați.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite