Un bloc din Galați a fost evacuat din cauza unui miros suspect. Autoritățile au stabilit că doi bărbați au folosit un spray lacrimogen în scara blocului

1 ianuarie 2020, 17:14

Potrivit IPJ Galați, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au descoperit că doi bărbați, tată și fiu, s-au certat și au folosit un spray iritant.

„Polițiștii au stabilit că, în jurul orei 11.00, un bărbat, de 63 de ani, locatar al imobilului în cauză, pe fondul unui conflict spontan cu fiul său, de 31 de ani, ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pentru a-l da afară din locuința, pe acesta”, au transmis reprezentanții Poliției Galați.

Potrivit acestora, cei doi au fost amendați cu câte 500 de lei pentru „participare și provocare de scandal”.

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost alertați miercuri că pe scara unui bloc din cartierul Țiglina 2 se simte un miros puternic înțepător.

La fața locului s-au deplasat polițiști, echipaje din cadrul ISU și din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, dar și o echipă a companiei care asigură distribuția gazului. 36 de locatari ai imobilului au fost evacuați.

În urma verificărilor efectuate, reprezentanții companiei de gaz au stabilit că nu sunt emisii de gaze, astfel încât a fost chemată de la ISU Brăila și o echipă specializată CBRN, care a verificat subsolul, casa scării și apartamentele, și nu a identificat prezența unor substanțe toxice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite