Un bărbat s-ar fi ales cu coastele fracturate de infirmieri când a fost mutat din ambulanță, la Spitalul Floreasca

Spitalul Floreasca
Spitalul Floreasca
28 iunie 2020, 12:28

Femeia a scris pe Facebook că este ”devastată”.

„Socrul meu Octavian Fulger a murit. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din Ambulanță. A fost adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de hemoragie digestivă. Refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconștiență. Imperiul mafiei medicale, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor”, a scris aceasta.

Nora bărbatului mort a mai observat oameni căzuți lângă gardul spitalului și care sunt „lăsați să moară spre totala nepăsare a cadrelor medicale”.

„Medicul de gardă se afla la 1 metru față de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolană a jurământului. Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat. Bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului că poate le pica un ciubuc”, a mai scris femeia.

Aceasta susține că pacienții și aparținătorii au fost ținuți la gardul spitalului „precum ciumații”, iar secția UPU a fost ținută intenționat goală.

Într-o altă postare, femeia acuză Spitalul Clinic de Urgență Floreasca că este „un laborator al morții”.

„Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore pe domnul Octavian Fulger. În timpul transportului, sau în timpul investigațiilor, i-au rupt coastele. Îmi spunea după ce a sosit acasă cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut că exagerează. Acum a murit. Pneutomorax”, a mai scris nora bărbatului.

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Floreasca nu au putut fi contactați până la ora transmiterii acestei știri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite