Un bărbat s-a legat cu cătușele de șine în stația Piaţa Unirii 2. Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată după ce persoana a fost scoasă din calea de rulare

Un bărbat s-a legat cu cătușele de șine în stația Piaţa Unirii 2
Un bărbat s-a legat cu cătușele de șine în stația Piaţa Unirii 2
8 august 2023, 12:20

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată la ora 11:47, după ce persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare, a anunţat Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie. La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, se preciza în comunicatul iniţial al companiei.

Conform procedurilor interne, instituţiile abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Având în vedere că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era agitat şi se manifesta agresiv, a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 150/2005 privind călătoria cu metroul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă