Un bărbat și-a violat fiica vitregă minoră ani la rând. Din această relație au rezultat doi copii

28 mai 2020, 20:32

Drama s-a aflat după ce la un control medical s-a constatat că fata în vârstă de 12 ani era însărcinată. A fost o veste şocantă şi apoi s-a dovedit că fata era abuzată de tatăl vitreg. Iar mama ar fi consimţit ororile. Femeia nu mai putea naşte şi ar fi fost de acord că fiica ei să devină mamă. Minora a născut atunci un băiat la Maternitatea din Oradea iar medicii au alertat autorităţile. Era anul 2015. La sfârşitul anului, procurorii l-au trimis pe bărbat în judecată pentru abuzurile asupra minorei. Inculpatul era judecat în libertate şi în scurt timp a dispărut împreună cu toţi cei din casă. Anul următor, fata abuzată a mai născut un copil. Tot cu tatăl vitreg rămăsese însărcinată. Fata abuzată şi mama ei au fost identificate pe o stradă din Cluj.

Pentru abuzurile din primul dosar, bărbatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Sentință a fost data în noiembrie anul trecut. Acum, bărbatul e judecat din nou pentru aceeași acuzație: act sexual cu un minor.

Drama copilei și abuzurile s-au consumat în satul Almaşu Mare, comuna Balc. Puţini localnici acceptă să vorbească, voalat, despre caz.

Acum, fata agresată are 17 ani. Ea şi cei doi copii sunt în grija Direcției pentru Protecția Copilului. În prezent, bărbatul este încarcerat, pentru 2 ani, pedeapsă primită în primul dosar.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite