Un bărbat din Roman care și-a aruncat tatăl de la etaj a fost reținut de poliție. Imagini care vă pot afecta emoțional

24 februarie 2018, 18:48

ACTUALIZARE Bărbatul din Roman care și-a aruncat tatăl de la etaj a fost prins de polițiști, în localitatea Borsec. Imediat după comiterea faptei, a urcat într-un taxi şi a părăsit oraşul. Potrivit declaraţiilor sale, ar fi vrut să ajungă la Miercurea Ciuc sau Gheorgheni, însă nu a mai avut timp. El şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Anchetatorii au stabilit că tânărul a avut un conflict cu tatăl său, pe care l-a ameninţat cu un cuţit. Bărbatul de 68 de ani a încercat să atragă atenţia trecătorilor şi a escaladat balconul, moment în care fiul i-a desprins mâinile, iar bătrânul a căzut pe spaţiul din faţa blocului, suferind grave leziuni.

 

Incidentul la care au asistat mai mulți trecători s-a petrecut chiar în centrul orașului Roman.

Pe imaginile surprinse cu telefonul mobil se vede clar cum bărbatul mai în vârstă este agățat cu mâinile de balcon, iar cineva din interiorul casei îl împinge în gol.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni care i-au pus viața în pericol.

Polițiștii nemțeni au demarat cercetările și au stabilit că bărbatul care l-a împins pe bătrân este chiar fiul său. Tânărul, pe nume Călin Cătălin Vârgolici, în vârstă de 30 de ani, a fost dat în urmărire. Este brunet și are 1,80 m înălțime, circa 85 de kg, fața ovală și ochi căprui.

Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri.

Bărbatul a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite