Un bărbat din Ploiești a bătut o femeie, deranjat de modul în care aceasta a parcat mașina. Șoferița a ajuns la spital

9 ianuarie 2023, 21:31

Mădălina, tânăra de 33 de ani, este lovită cu putere de bărbatul de 58 de ani și cade inconștiență la pământ. Faptele s-au petrecut de Sfântul Ioan, înainte ca fata să meargă să își sărbătorească onomastica, împreună cu familia. Urma să parcheze mașina în fața blocului, și era însoțită de sora ei. Bărbatul a încercat să traverseze, după care s-a așezat în fața autoturismului, de unde nu s-a mai mișcat.

Lucrurile nu s-au oprit aici.  Agresorul a devenit agresiv și a lăsat-o inconștientă pe caldarâm, după care s-a făcut nevăzut.

Mădălina a fost dusă de urgență la spital, cu o ambulanță. Înainte de a fi preluată de medici, a fost văzută de fiica sa, de 14 ani, care a ajuns în parcarea în care s-a întâmplat totul.

ANDREI ILINCA, director medical, SJU Ploieşti: Pacienta a fost internată cu traumatism cranio-facial, cu plăgi faciale. În urma examenului tomografic s-au constat și fracturi la nivelul oaselor fetei. Nu sunt complicații până la acest moment și sperăm că în 2-3 zile să poată fi externată.

Mădălina Costache a mai avut un incident cu un vecin, pe un loc de parcare, iar dosarul nu a putut fi soluționat, spune fata, din lipsă de probe. Acum, a reușit să îl filmeze pe agresor.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat și l-au sancționat.

Bărbatul agresiv și-a recunoscut faptele. Am încercat să îl găsim pentru un punct de vedere, dar nu am reușit până la această oră.

Fata și familia ei vor avea nevoie de consiliere psihologică, după traumele suferite.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite