Un bărbat din Galați care a fost diagnosticat cu COVID-19 și a plecat din spital a decedat acasă. La Spitalul de Urgență sunt tot mai multe cadre medicale infectate

15 iulie 2020, 21:34

La Spitalul de Urgenţă din Galaţi, cel mai mare din sud-estul ţării, alte 10 cadre medicale au aflat, în ultimele 24 de ore, că sunt infectate. În total, 95 de medici, asistente şi îngrijitoare din acest spital s-au îmbolnăvit.

De aproape două săptămâni, la spitalul din Galați sunt confirmate zilnic noi cazuri de îmbolnăvire în rândul cadrelor medicale. Sunt afectate aproape toate secțiile spitalului. Și 25 dintre pacienți s-au infectat.

De la începutul epidemiei, în județul Galați 1363 de oameni s-au infectat cu noul coronavirus, iar 107 au decedat. Un caz special este al unui bărbat de 45 de ani care a primit duminică rezultat pozitiv la testul pentru Covid. Acesta a cerut să fie externat, deși avea și alte boli. Noaptea trecută, starea lui s-a înrăutățit și a sunat la ambulanță.

Autoritățile locale analizează posibilitatea de a închide mai multe zone publice din Galați, cum sunt parcurile, locuri de promenda și terasele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite