Un bărbat din Focșani este acuzat că și-ar fi violat fiica de cinci ani

22 august 2018, 19:16

Mama fetiței susține că tatăl umbla dezbrăcat în fața copilei și discuta cu aceasta subiecte cu tentă sexuală. Comportamentul deviant ar fi culminat cu abuzarea fetiței.

Cazul familiei este în atenția Protecției Copilului încă de la începutul anului, când mama a cerut consiliere psihologică pentru fetiță din cauza comportamentului bărbatului.

Reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului au reluat verificările odată cu acuzațiile și mai grave aduse de mamă.

Jandarmul, încadrat în sistemul de pază al unei instituții publice din Focșani, și-a luat de astăzi concediu de odihnă pentru a-și rezolva problemele apărute din cauza plângerii soției. Bărbatul nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzațiile.

Bărbatul de 38 de ani, acuzat că și-ar fi violat propria fiică, este angajat în cadrul Jandarmeriei din anul 2007. Superiorii subofițerului spun că acesta are la serviciu un comportament ireproșabil, motiv pentru care i s-a și încredințat paza unui obiectiv important din oraș. Jandarmul a fost testat psihologic ultima dată în luna mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite