Un bărbat din Buhuşi i-a dat foc soţiei în faţa copiilor. Imagini cu un puternic impact emoţional

16 februarie 2017, 13:18

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că, la un moment dat, soţii au început să se certe. Totul sub privirile copiilor de 3 şi 10 ani, dar şi ale celorlalţi clienţi ai restaurantului.

La un moment dat, bărbatul şi-a lovit puternic soţia, apoi i-a dat foc. Flăcările au cuprins părul şi geaca femeii.

În ajutor i-a sărit mama ei, aflată şi ea la masă. Însă bărbatul tot nu s-a potolit, ci i-a mai administrat victimei o lovitură. Apoi l-a luat copilul cel mic şi a fugit cu el din fast-food.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Spitalul din Buhuşi, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, cu arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, capului şi gâtului.

Situaţia a atras şi atenţia autorităţilor. Primăria din comuna Bahna, în care locuia familia, a făcut o anchetă socială, ca să vadă în ce condiţii sunt crescuţi copiii.

Agresorul, de 36 de ani, este urmărit penal pentru tentativă de omor. E căutat de poliţiştii din Neamţ şi Bacău. Surse judiciare spun că bărbatul ar fi premeditat fapta, pentru că venise pregătit să îi dea foc soţiei. Copilul pe care l-a luat cu el când a fugit a fost găsit la unul dintre bunici, a transmis corespondentul TVR la Iaşi, Steliana Orăşanu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă