Un bărbat de 58 de ani a fost arestat preventiv în cazul dublei crime petrecute săptămâna trecută lângă Târgoviște

1 noiembrie 2017, 19:04

Bărbatul, care este acuzat de anchetatori că a omorât doi oameni pe câmp acum o săptămână, a fost încătuşat. Are 58 de ani şi lucrează ca mecanic auto la un service din localitatea Ulmi. În ultimele zile a fost audiat, ca şi mulţi alţi vanatori din județ. Nu a recunoscut nimic.

Declarațiile contradictorii pe care le-a dat și faptul că a încercat cu disperare să ia legătura cu anumite cunoștințe ca să-și fabrice un alibi, au ridicat cele mai multe suspiciuni.

Procurorii cred că, joia trecuta, a mers la vânătoare, singur, în zona Nisipuri din apropierea Târgoviște. Vâna ilegal însă, pentru că nu plătise cotizaţia de mai multe luni. Cei de pe câmp, Gheorghe Ifrim și Ion Neagu, l-au văzut şi i-au cerut să nu mai braconeze. Vânătoul s-a răzbunat.

Cel mai probabil, ancheta a avansat și datorită probelor ADN ale suspectului, stabilite în urma necropsiei celor două cadavre.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va fi judecat pentru omor calificat și riscă 25 de ani de închisoare sau detenția pe viață.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite