Un bărbat de 30 de ani a murit după ce a coborât într-un bazin cu reziduuri petroliere al unui PECO dezafectat

25 noiembrie 2021, 18:16

Tragedia a avut loc la o benzinărie dezafectată aflată la intrarea în Eforie Nord. Bărbatul de 30 de ani venise împreună cu un altul să curețe bazinul în care fuseseră depozitați carburanți. A coborât în bazinul adânc de trei metri, dar, la scurt timp, a încetat să îi mai răspundă colegului rămas afară.

Colegul victimei: Dacă am văzut că a stat 5 minute, văd că nu a mai ieșit cu găleata, m-am băgat eu repede și l-am tras. Și nu mai puteam și am scăpat și eu repede. (Ce căutați?) Făceam curățenie. (V-a pus cineva?) A zis că ne plătește. Văd că nu a mai venit ăla.

Salvatorii ajunși la fața locului au încercat să scoată victima. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenției. Acesta nu reușise să își atașeze imediat masca, atunci când a coborât în bazin.

Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Constanța: I s-a făcut rău în timpul intervenției. A fost asistat la fața locului. A fost dus la spital. Conștient, cooperant.

Bărbatul a fost scos în cele din urmă, dar era inconștient și fără semne vitale.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Cța: A fost găsit un pacient tânăr în stop cardio-respirator. Avea și arsuri.

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat exact și cine se face responsabil pentru această tragedie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite