Un bărbat care a înșelat șapte persoane, cărora le-a promis locuri de muncă, arestat

Acuzat de înşelăciune
Acuzat de înşelăciune
30 mai 2020, 15:32

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, bărbatul a fost reținut vineri, fiind bănuit de înşelăciune în formă continuată.

Conform polițiștilor, în perioada aprilie – mai, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de mai multe persoane cu privire la faptul că un bărbat necunoscut le-ar fi abordat telefonic, după ce au postat pe un site anunțuri de căutare a unui loc de muncă. Acesta le-ar fi promis victimelor angajarea în cadrul unui lanț de magazine și le-a cerur să-i trimită sume de bani pentry efectuarea analizelor medicale.

„Astfel, la data de 29 mai a.c., în urma unui complex de activităţi şi cu sprijinul uneia dintre persoanele vătămate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie l-au localizat pe cel în cauză, imobilizat și ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil, precum şi o sumă de bani ce ar fi fost primită de la victimă”, se arată într-un comunicat al Poliției Caăitalei.

Polițiștii susțin că din cercetările efectuate rezultă că bănuitul ar mai fi înșelat, în acest mod, alte șase persoane.

Bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite