Un bărbat care și-a torturat băiatul ar putea sta 15 ani după gratii. Mama este în Spania, copilul în spital

29 octombrie 2017, 21:21

Bărbatul şi-a folosit copilul pentru a se răzbuna pe soţia lui. Sătulă de agresiunile la care o supunea, femeia plecase în Spania, hotărâtă să ceară divorţul şi să ia şi copilul la ea.

Pentru că nu a reuşit s-o convingă pe soţia lui să se întoarcă acasă, ieri dimineaţă, agresorul şi-a pregătit un rucsac în care a pus obiectele cu care să-şi chinuie copilul de 12 ani. L-a invitat într-o excursie, în pădure, unde l-a dezbrăcat, i-a legat mâinile şi picioarele de un copac şi i-a provocat răni. O oră şi jumătate l-a ţinut în aceste condiţii, la 5 grade Celsius.

Bărbatul a filmat totul şi i-a trimis înregistrările soţiei. Îngrozită, mama a cerut ajutorul autorităţilor. În scurt timp, toată localitatea a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi.

Bărbatul a fost prins după câteva ore.

Deocamdată, mama băiatului nu a ajuns în ţară pentru că nu are bani de drum.

Autorităţile trebuie să decidă dacă lasă minorul în grija mamei sau a statului, pentru a evita contactul cu locul unde a avut loc agresiunea.

Tatăl lui este internat acum la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca. Este cercetat penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului.

Dacă se va stabili că a avut discernământ când şi-a torturat copilul, ar putea primi 15 ani de închisoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite