Un bărbat care și-a răpit fosta iubită și pe fiica acesteia de pe o stradă din București a fost arestat preventiv

7 februarie 2022, 16:18

Incidentul șocant s-a întâmplat pe o stradă dintr-o zonă rău famată a Capitalei. Bărbatul și-ar fi urmărit fosta iubită în zona Ferentari.

Anchetatorii susțin că între cei doi a existat o relație care s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an. Bărbatul a hotărât însă se răzbune. În momentul în care i-a văzut pe stradă, femeia era alături de copil și de actualul iubit. Cei trei au reușit să fugă cu o mașină, însă au fost urmăriți.

Pe Strada Vâltoarei din Sectorul 5, actualul concubin a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. A fost momentul în care cel care îi urmărea a putut să le ia pe femeie și pe fiica acesteia și să le urce în mașina lui.

A încercat să fugă lovind și alte mașini parcate în zonă. Nu a apucat să ajungă prea departe pentru că motorul autovehiculului a cedat.

Unul dintre șoferii cu mașina lovită a anunțat Poliția.

După intervenția polițiștilor, fetița a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Avea răni la față și pe mâini pentru că bărbatul agresiv ar fi încercat să o împiedice să țipe, spun surse judiciare.

Agresorul a fost arestat preventiv și pe numele lui a fost emis un ordin de restricție.

Bărbatul a mai fost cercetat în trecut pentru tâlhărie și furt.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite