Un bărbat a pătruns în incinta unei școli din Timișoara și a intrat în toaleta fetelor. Individul a fost reținut pentru 24 de ore

7 noiembrie 2019, 12:45

ACTUALIZARE După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

––––––––––––––––

Acesta este invidul care a intrat nestingherit în incinta Colegiului Ion Vidu, unul dintre cele mai mari din Timișoara. Dimineață, când prima oră de curs era pe sfârșite, bărbatul a mers în toaletă. Acolo l-a surprins o elevă de clasa I.

Speriată, copila i-a povestit învățătoarei ce s-a întâmplat. A fost chemată poliția, dar individul disparuse deja. Azi s-a predat la poliție. Bărbatul are 29 de ani. La audieri a recunoscut că a molestat o pe fetiță și că a avut un comportament obscen.

Surse din anchetă spun că bărbatul nu este foarte coerent. Acesta urmează sa fie supus și unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. În funcție de rezultat, bărbatul va merge în arest sau la un spital de psihiatrie. A mai fost internat în trecut într-un spital de specialitate, iar bunica lui le-a declarat polițiștilor că nepotul ei suferă de schizofrenie. Nu îl crede însă capabil de o faptă așa teribilă. Ea a fost și cea care l-a însoțit azi la poliție când s-a predat. De vorbă cu polițiștii a stat și fetița agresată în prezența părinților și a unui psiholog.

Baărbatul a intrat în liceu pentru că instituția are un singur paznic, deși există trei intrări. Când au aflat ce s-a întâmplat, părinții s-au îngrozit.

Directoarea a anunțat că a luat măsuri.  Nimeni nu va mai intra în liceu fără buletin și la fiecare intrare va sta cineva de pază.

Polițiștii au prelevat probe biologice de la fața locului., iar fetiței i s-au făcut investigații medicale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite