Un bărbat a deschis focul asupra unui grup de polițiști într-o gară de lângă München. Un român a fost rănit

13 iunie 2017, 10:43

Printre persoanele rănite se numără și un român rezident în Germania, care a fost împușcat în brațul stâng. El a fost operat, este în afara pericolului li a fost vizitat de un oficial de la consulatul nostru la München, a precizat Ministerul Afacerilor Externe. Autoritățile germane au spus că incidentul nu a fost unul de natură teroristă.

ORA 14:00 O polițistă a fost grav rănită și alte patru persoane au suferit răni ușoare în urma schimbului de focuri dintr-o gară de lângă Munchen, transmite Telejurnalul.

ORA 11:00 „Nu există niciun pericol pentru public”, a spus un oficial al poliției germane, potrivit Reuters. Zona a fost securizată și suspectul reținut. Poliția spune că o femeie, polițistă, și alte câteva persoane au fost rănite și că incidentul nu ar avea legătura cu terorismul. Stația a fost închisă și acum nu mai există niciun pericol. Suspectul a fost reținut.

ORA 10:00 Focuri de armă la o stație de metrou din Munchen. Cel puțin o persoană a fost rănită. Cel mai probabil, incidentul nu este act terorist, notează Reuters, care citeată surse din poliția germană.

Incidentul a avut loc marți dimineață, în timp ce poliția efectua verificări la stația de metrou Unterfoehring. Au fost auzite mai multe focuri de armă, scrie ABC News.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite