Un bărbat a căzut de pe o punte pietonală în Dâmbovița. Pasarela era foarte deteriorată

18 martie 2019, 10:21

Polițiștii spun ca bărbatul de 67 de ani ar fi căzut de la o înălțime de 6 metri. Era în stare de ebrietate, iar căzătura i-a fost fatală.

Un localnic spune că a sesizat de mai multe ori primăria Brănești despre pericolul pe care îl reprezintă puntea pietonală care se mișcă din toate încheieturile, ba chiar a făcut mai multe filmulețe pe care le-a postat pe internet, dar nimeni nu a luat nicio măsură.

Oamenii sunt supărați că sunt nevoiți să traverseze pe o punte pietonală foarte deteriorată, în lungime de 300 de metri, care le pune viața în pericol.

Aceasta este singura cale de acces, mai scurtă, între Scârlența și Brănești. Altfel, s-ar face un ocol de aproape 4 kilometri.

Primarul spune ca la 1 km de locul accidentului se află o punte de 1 milion de euro și ca aceasta, de pe care a căzut bărbatul, este una pietonală suspendată pe cabluri, asupra căreia nu s-a mai intervenit de 30 de ani.

Primarul nu a fost de acord sa difuzam convorbirea telefonică. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite