Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal. Femeia agresată era polițistă

13 iunie 2022, 11:52

Scandalul între cei doi soți a izbucnit de dimineață. Disperată, femeia a cerut ajutorul colegilor săi polițiști. La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul de 38 de ani nu a fost găsit acasă. În timp ce polițiștii scriau procesul verbal și ordinul provizoriu de protecție, soțul furios a revenit la domiciliu, pus din nou pe scandal. A încercat să ia arma unui agent și, pentru că era extrem de agitat, polițiștii au încercat să-l potolească cu un spray lacrimogen. Nu au reușit.

Agent șef CLAUDIA IUGA, purtător de cuvânt IPJ Arad: Pentru imobilizarea bărbatului, a fost folosit pistolul din dotare, fiind efectuat un foc de armă în plan vertical. Ulterior, bărbatul fiind împușcat de unul din polițiști în zona gambelor.

Rănit la picior, scandalagiul s-a potolit în cele din urmă

Bărbatul-agresor a fost dus la spital pentru îngrijiri.

Bărbatul agresiv are acum încă un dosar penal pentru ultraj și violență domestică.

––––––––––––––––––––––––––––––

Cea care a sunat la poliție a fost chiar soția individului. Echipajul trimis să intervină și să aplaneze conflictul l-a somat să se liniștească. Dar individul nu s-a conformat. Mai mult, a lovit autospecială poliției și a continuat să facă scandal.

Unul dintre agenți a folosit un spray lacrimogen, dar întrucât bărbatul nu s-a oprit, polițistul a folosit armamentul din dotare. A executat un foc de avertisment în plan vertical. În momentul în care agresorul a încercat să îl atace pe omul legii, acesta a tras în direcția lui, rănindu-l în picior. A fost chemat un echipaj medical, care să îl panseze.

Între timp, s-a stabilit că nu este pentru prima dată când bărbatul s-a manifestat violent față de soție, dar de fiecare dată această a preferat să nu cheme poliția. Mai mult, individul are un trecut violent. Are nu mai puțin de șapte dosare penale, toate pentru violență în familie: față de părinții săi și față de prima soție. A deținut și arme, legal, dar i-au fost retrase, în urma dosarelor penale în care a fost cercetat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite