Un șofer neatent a intrat cu mașina într-o casă, a distrus-o și a fugit. Proprietarul păgubit i-a lăsat un mesaj pe Facebook

6 noiembrie 2017, 13:24

Mașina de teren a dărâmat o parte din peretele bucătăriei, a distrus mobila din încăpere și a avariat instalația electrică și de alimentare cu apă. Astfel, locatarii casei au rămas fără curent și apă. Șoferul nu a ratat nici autoturismul familiei, pe care l-a acroșat în drumul sau spre bucătărie. A scăpat nevătămat, iar când a văzut ce a făcut, a fugit de la fața locului.

Proprietarul casei a găsit actele șoferului în mașină și a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care îl roagă pe fugar să se întoarca la locul accidentului.

Rog persoanele care îl cunosc pe domnul Drăghici Marius, strada Liviu Rebreanu nr 90 ap. 2 să îi transmită să vină personal să scoată mașina din casa mea, de pe strada Țarcului nr. 27 ap. 1 la parter și să discutăm despre toate cele întâmplate. Nu am curent, nu am apă din cauza acestui individ, la fel ca și dânsul am copii și cred că știe care sunt toate necesare pentru a locui într-o casă. Dacă îl cunoașteți, vă rog să îi transmiteți. Mulțumesc.

(w500) Mesaj pe F

Potrivit legii, în cazul unui accident fără victime, șoferul are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la poliție, înainte ca oamenii legii să înceapă să îl caute.

Câteva ore mai târziu, șoferul s-a prezentat la poliție și, cel mai probabil, va suporta pagubele produse familiei din Dumbrăvița. În plus, polițiștii l-au sancționat contravențional.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite