Un șofer fugar care provocase un accident a fost încătușat de poliție în București. În 27 februarie intră în vigoare sancțiuni și amenzi mai drastice

6 februarie 2022, 14:04

Accidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopții pe șoseaua Sălaj din București. Într-o curbă, șoferul amator a intrat pe contrasens și a lovit un taximetru cu doi clienți. În urma impactului, mașina a ajuns pe trotuar, a mai lovit un vehicul parcat și s-a oprit într-un gard. Bărbatul de la volan s-a dat jos și a vrut să fugă. A fost oprit de câțiva martori până când au sosit polițiștii.

Bărbatul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. Urma să dea examen pentru obținerea permisului de conducere.

Azi-noapte, polițiștii au organizat mai multe filtre pentru a-i prinde pe șoferii care greșesc. Un conducător auto a dat vina pe guma de mestecat după ce etilotestul a indicat 0.11 miligrame alcool în aer.

Un șofer din Craiova a rămas fără talon după ce agenții au găsit modificări nepermise făcute mașinii. Jantele depășesc mărimile stabilite în talon, iar la bord erau montate lumini stroboscopice.

De pe 27 februarie intră în vigoare noile reguli ale Codului Rutier. Sancțiunile vor fi mult mai drastice, iar amenzile mult mai mari.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite