Ultimele pregătiri pentru Cerbul de Aur. Corina Chiriac va susține un recital pe scena de la Brașov, la 47 de ani de la ultima ediție în care a concurat

28 august 2018, 09:58

Ilinca Avram a avut marți dimineață un invitat special – pe Corina Chiriac care a depănat amintiri de la ediția din 1971 a Cerbului de Aur, când artista a concurat pe scena festivalului.

În Piața Sfatului a fost prezent marți dimineață și Aurelian Temișan, coprezentatorul Ilincăi Avram în prima seară a Festivalului. El i-a sfătuit pe concurenții de anul acesta să facă ce știu ei mai bine și să se simtă bine pe scenă.

Scena Cerbului de Aur are o înălțime de 18 metri și structură de oțel. Este printre cele mai sigure construcții de acest tip.

Zeci de mii de spectatori sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatlui pentru Nicole Scherzinger, James Blunt sau Amy Macdonald. Artiștii și concurenții vor cânta pe o scenă grandioasă, un model unicat în Europa de Est.

Încă se mai găsesc bilete pentru Festivalul Cerbul de Aur. Sunt mai multe categorii de tichete pentru care prețurile pornesc de la 50 de lei. Dar cine nu vrea să piardă niciun artist își poate cumpăra abonament. Toate informațiile le găsiți pe site-ul cerbuldeaur.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă